Senin, 15 Maret 2021

Reed Elsevier

Reed Elsevier - sljedeća generacija socijalnih ulaganja.

#RELX # BEP-20 #bitcoin #BNB #pancakeswap #defi #reedelsevier #investing #altcoins #exchange #money #cryptocurrency #trading #investment

Uvod

Razumjeti što je kriptovaluta ili kripto valuta u digitalno doba nije lako, posebno za obične ljude.

 

Međutim, prisutnost ove digitalne valute sve je traženija kao instrument ulaganja. To je zato što vrijednost koja postoji u kriptovaluti s vremena na vrijeme varira.

 

Da biste to učinili, da ne biste bili zastarjeli, morate razumjeti definiciju, osnovne pojmove i mehanizam transakcija kriptovaluta.

 

Najbolja kriptovaluta za kupnju je ona koju smo spremni držati čak i ako padne. Na primjer, dovoljno vjerujem u Steem da sam spreman zadržati ga čak i ako padne 99% i počeo bih ga više kupovati ako mu cijena padne.

 

O projektu RELX?

RELX je platforma valuta koja predstavlja vrijednost i bogatstvo u decentraliziranoj ekonomiji koja se koristi za razmjenu vrijednosti između RELX-ovih tvrtki, zaposlenika, kupaca i drugih subjekata trećih strana. vaša zamjena novi je oblik sustava upravljanja, think-tank u kojem su prioritet inovacije, poduzetništvo i tehnološki napredak, stvarajući prijeko potreban fokus usmjeren na blockchain prostor.

 

RELX pruža stabilnu, sigurnu, transparentnu i otvorenu poslovnu platformu za neinflacijski DeFi ekosustav. Cilj mu je pružiti strategije ulaganja koje generiraju prinos dugoročnim vlasnicima COIN-a.

 

Prednost projekta
Blockchain Technology
Napredni sigurnosni sustav
Multivalutni novčići
Interna burza
Sigurnosni fond
Suradnja s arbitražom

 

BEP20 teži amblematičnom standardu koji je na Binance Smart Chain-u. BEP20 sliči ERC20 tokenima koji se daju i izvršavaju na Ethereum blockchainu. Binance Smart Chain je Ethereum virtualni stroj izvediv blockchain, koji dodjeljuje DeFi projektima i ostalim blockchainima sudjelovanje u međulančanoj interoperabilnosti.

 

U pretprodaji startup predstavlja žetone dok su oni u ovom trenutku usječeni prije nego što su otvoreni za širu populaciju. Objašnjenje pretprodaje tokena je ili prikupljanje resursa za dodatnu strukturu do pothvata u početnoj fazi ili financiranje poduzeća koja će poticati otpremu inicijalne ponude žetona.

 

Svrha pretprodaje tokena je prikupljanje sredstava za daljnji razvoj projekta u najranijoj fazi ili financiranje operacija koje će dovesti do pokretanja Inicijalne ponude žetona.

 

Pojedinosti žetona

Vrsta
žetona : BEP-20 Slika žetona: RELX
Naziv žetona : Reed Elsevier
Aranžman: 0x1430c804b8309fb38aa4f6e953c2178c7fc62e34
Tvrdo i brzo opskrba: 10000000 RELX
Cijena RELX-a je 0,015 BNB = 1 RELX
Cijena RELX-a = 1 RELX

 

Naše cijene u pretprodaji

prva
pretplata 1 RELX = 1 USD

druga pretprodaja
1 RELX = 1,2 USD

treća pretprodaja
1 RELX = 1,4 USD


ROADMAP

Ideja o projektu

prosinac 2020.
Studija projekta
Prosinac 2020.
Projekt RELX stvoren je u
siječnju 2021. godine.
Počnite s razvojem radne platforme i web stranice.
Siječanj. 2021.
Partnerstvo započeto s P2pb2b u
veljači 2021.
RELX Airdrop i Bounty započelo je u
veljači 2021.
Pokretanje pred prodaju u
veljači 2021.
Navedene razmjene (P2pb2b )
Ožujak 2021.
Aplikacija objavljena u
travnju 2021.
Predstojeće više

 

Zaključak
RELX je platforma valuta koja predstavlja vrijednost i bogatstvo u decentraliziranoj ekonomiji koja se koristi za razmjenu vrijednosti između RELX-ovih tvrtki, zaposlenika, kupaca i drugih subjekata trećih strana.

Saznajte više o projektu:

 

Autor:

Bitcointalk korisničko ime: Osric Caesar Nohan
Telegram korisničko ime: https://t.me/OsricCaesarNohan
BEP-20 adresa: 0x5DeA7D2B033CD377CE8410855900c342e65B2842

Tidak ada komentar:

Posting Komentar