Rabu, 10 Maret 2021

Savix.org

Savix.org

O Savixu - automatizirano ulaganje bez plina
Cilj projekta Savix je učiniti decentralizirane financijske proizvode dostupnima korisnicima koji nisu pametni. Savix token omogućuje automatske nagrade za ulaganje bez plina.

 

Sa Savixom je virtualna valuta sada prvi put dostupna, što daje priliku za zaradu od ulaganja uz zadržavanje tokena otključanim i likvidnim, istovremeno dostupnim za upotrebu u bilo kojem DeFi proizvodu.

 

Opis
Predvidljivi protokol samokontrole

Nagrade bez plina izravno u vaš novčanik

Kompatibilan s bilo kojim DeFi projektom

Potpuno automatiziran - 100% pasivan

Višestruki slojevi pasivnog dohotka

 

Vizija 
Naš glavni cilj je omogućiti korisnicima što veću dobit od novih mogućnosti ulaganja stvorenih decentraliziranim financijama sa što manje zapreka. Staking radi potpuno automatizirano, a zadržava potpunu fleksibilnost upotrebe tokena. Korištenjem Savixa može se kombinirati više tokova prihoda.

 

Vjerujemo da je Savix dobar kolateral za decentralizirane financije jer je:

Višekorisnički

Budući da Protocol Embedded Staking (PES) omogućuje potpunu dostupnost upotrebe tokena u drugim DeFi proizvodima, nagrade se mogu "udvostručiti" pomoću Savixa. Na ovaj način nagrade za ulog dodatni su sloj pasivnog dohotka. Nadolazeći program poticanja likvidnosti “Trinary” (vidi 7.) ponudit će vlasnicima Savixa još jedan prepoznatljiv dodatni tok prihoda.

Prikladno

Savix-ov ulog ugrađen je u standardne funkcije prijenosa ERC20 i potpuno je automatiziran i 100% pasivan, bez potrebe da korisničke odluke ili interakcije primaju nagrade.

Fleksibilno

Savix je kompatibilan s bilo kojim DeFi projektom koji se temelji na Ethereumu. Savix kovanice mogu se koristiti kao i svi standardni ERC20 tokeni za udruživanje, posudbu, uzgoj prinosa, rudarstvo i tako dalje, sve to dok kontinuirano daju dodatne tokene za ulog vlasnicima.

Pravedan

Ugrađeni ulog Savix protokola ravnomjerno prilagođava sva stanja u skladu s ugrađenom krivuljom razvoja opskrbe (vidi 3). Ne daje se nikakva prednost bilo kojem određenom nositelju. Sa svim se novčanicima postupa na isti način, neovisno o stanju, opsegu transakcija ili drugim parametrima.

Transparentan

Izvori Savixa su otvoreni. Svi programski kodovi i ugovori dostupni su putem Githuba i svatko ih može pregledati i testirati. Zbog primjene jednog ugovora bilo kakva manipulacija logikom ugovora ili maksimalna opskrba je nemoguća, bez kovanja dodatnih kovanica. Nagrade za ulog potpuno su transparentne i predvidljive.

Stabilan

Sa Saxom nema događaja koji objavljuju nagrade na kraju razdoblja zaključavanja koji bi mogli generirati ciklička odlagališta. Osim iz tržišnih razloga, prodaja Savixa nikada nije lakša ili isplativija u bilo kojem određenom trenutku, što stvara manje nestabilnosti.

Neovisno

Sa Saxom ostajete neovisni jer tokeni uvijek ostaju likvidni dok zarađuju nagrade (bez zaključavanja) i mogu se slobodno premještati ili ulagati u DeFi proizvode

Te su značajke omogućene jedinstvenim Protocol Embedded Staking (PES), koji podrazumijeva mogućnost ulaganja u visoko profitabilne DeFi proizvode s predvidljivom potporom konzervativnog ulaganja u isto vrijeme.

 

Savix nagrade za ulog - primjer izračuna
Kronološki fiksirana krivulja opskrbe omogućuje točno predviđanje nagrada za uloge u bilo kojem trenutku u vremenu. Ova apsolutna transparentnost dovodi do činjenice da se u određenim trenucima ne pojavljuju posebni podražaji za odlagališta tokena. To je jedna važna razlika u odnosu na tradicionalne metode klađenja na bazi bazena.

Ukupna ponuda ponovno se izračunava pri svakom prijenosu tokena izvršenom pametnim ugovorom. Na taj se način mehanizam za kočenje snalazi bez ikakvih vanjskih okidača. Sve Savixove bilance narast će do 3 puta od početnog ulaganja tijekom prvih 5 godina.

Savix Trinary: 3 izvora prihoda objašnjeno je da će
Savix "Trinary" biti naš prvi Dapp koji će pokazati snagu našeg ugrađenog ERC20 protokola za klađenje. Korisnici dobivaju tri karakteristična toka prihoda koristeći jedan, jednostavan za korištenje DeFi Dapp.

1. Ulaganje nagrada

Vlasnici SVX-a zarađuju nagrade Savix za ulaganje iz ugrađenog protokola za ulaganje dok se tokeni koriste kao likvidnost.

2. Otklonite nagrade

Naknada za zamjenu tokena na Uniswap-u iznosi 0,3%. Ovu naknadu dijele davatelji likvidnosti proporcionalno njihovom doprinosu rezervama likvidnosti. Funkcionira kao isplata svim pružateljima likvidnosti proporcionalno njihovom udjelu u fondu.

3. Trostruke nagrade

Kad god se likvidnost deponira u nezamjenjivi fond, na adresu davatelja kovaju se posebni žetoni poznati kao žetoni likvidnosti, proporcionalno količini likvidnosti koju su pridonijeli udruzi. Ti su tokeni prikaz doprinosa davatelja likvidnosti u pulu. Sa Savix “Trinary” moguće je položiti savix žetone likvidnosti do 6 mjeseci kako biste dobili još jedan sloj nagrade: ETH iz našeg bazena ekosustava. Očekujemo povrat od 7% do 15% početnog ulaganja izravno plaćenog u ETH tijekom prvih 6 mjeseci.

 

Detalji
Pretprodaja: 25. siječnja 2021. - 21. veljače 2021

Opskrba tokena u pretprodaji: 70 000 SVX

Opskrba žetona: 100.000 SVX

Ukupno žetona za prodaju: 80.000 SVX

 

Legalna
blokchain platforma: Ethereum

Godina registracije: 2020

 

Oznaka informacija o
žetonu: SVX

Tip: kriptovaluta

Standard žetona: ERC20

Cijena tokena u ETH: 1 ETH = 60 SVX

Prihvaćene valute: ETH

 

Distribucija tokena:
javna pretprodaja - 70%

Uniswap likvidnost (javna prodaja) - 10%

Fond za ekosustave - 15%

Tim - 5%

 

Dodjela sredstava:
Uniswap likvidnost - 18%

Fond za ekosustave - 7%

Daljnji razvoj - 40%

Marketing - 20%

Rezerva - 15%

Savix karta puta

Travanj 2020. - Ideja: “Ugrađeno ulaganje u protokol”

Svibanj 2020. - Okupite Savix tim

Lipanj 2020. - Matematika i dizajn algoritama

Srpanj 2020. - Razvoj pametnog ugovora Savix

Kolovoz 2020. - Bijela knjiga Alfa verzija-predprodaja Dizajn tijeka rada / Razvoj bograma Telegrama

Rujan 2020 - Razvoj pametnih ugovora za daljnju prodaju - Dizajn web stranica Savix

Listopad 2020. - Pametna simulacija ugovora i kreiranje revizije društvenih kanala

Studeni 2020. - Presale Dapp Development - javni početak web stranica i društvenih kanala

Prosinac 2020. - Izgradnja zajednice

Siječanj 2021. - Token pretprodaja-uniswap pool

Ožujka 2021. - Savix Trinary Alpha

Travnja 2021. - Savix Trinary Dapp izdanje

 

Sažetak:
Korisnici dobivaju ETH i Savix od svog udjela za zamjenu za zamjenu, Savix od ugrađenog protokola za ulaganje ERC20 i ETH od bazena Savix "Trinary". Ovaj trostruki tok prihoda moguć je samo putem našeg jedinstvenog protokola ulaganja.

 

Saznajte više o projektu:

Web stranica:  https://savix.org/

Telegram:  https://t.me/savix_org

Twitter:  https://twitter.com/savix_org

Bijela knjiga:  https://savix.org/wp-content/uploads/2020/11/SAVIX_Whitepaper.pdf

Za dokumente i medije pogledajte:  https://savix.org/media

Srednji:  https://anatol69.medium.com/

Github:  https://github.com/SavixOrg

 

AUTOR 

Bitcointalk url: https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=2691292

Tidak ada komentar:

Posting Komentar